söndag 17 april 2016

VÄGEN TILL FRAMGÅNG - HUR VET MAN ATT MAN ÄR PÅ DEN?

Hej vänner,

Det här är såå viktigt. Så, så viktigt att man förstår. 
G e  i n t e  u p p. 
Gör det!
Vad det än handlar om eller vem du än är. Finns det i ditt hjärta så finns det där av en anledning. Om det känns i hjärtat, i maggropen i dina fibers fiber att det du brinner för är din dröm så är det väldigt enkelt - Det är det!

Det finns en direkt koppling mellan en människas Potential, Passion och Syfte. Vad är du duktig på? Är det sång? Brinner du för att sjunga? Är det ledarskap? Brinner du för att leda och utbilda andra människor? Är du duktig i köket? Brinner du för att laga lyxig mat eller baka utsökta tårtor och bakelser?
Hittar du kopplingen mellan vad du kan och vad du är passionerad över så hittar du även ditt syfte - din dröm.

Många ger upp alldeles för tidigt, de tolkar motgångar som tecken på att det inte är menat och de tar misslyckanden som något negativt. Miss i lyckandet kallar vi det för - det är bara att sikta om och skjuta igen. Och igen. Och igen.

Föreställ dig att din vision, din dröm vore en muskel och du vill att den ska bli större och mer tonad. Vad behöver du göra? Träna! Hur tränar man en muskel? Med motstånd och hinder.
Behagligt, lätt och bekvämt har ingenting här att göra - dem känslorna kommer sen EFTER träningen som en belöning för att du tagit dig igenom. Du kommer snart att känna dig starkare och märka att de lilla som kändes tungt tidigare inte känns så tungt längre. Med andra ord, det ska kännas när man förverkligar sin dröm, då är du är på rätt väg så ge inte upp!

Visste ni det att Walt Disney gick till 301 banker med sin idé - sin dröm - innan det tillslut var någon som trodde på hans vision och beviljade ett lån. Därefter gick han i konkurs 7 gånger - S J U! - innan det tillslut blev den succé vi är bekanta med idag.
Han gav alltså inte upp, han hade en vision och han förverkligade den! 

Några fler som inte gav upp som jag tror att ni känner igen är Henry Ford - han gick i konkurs fem gånger och Pepsi gick i konkurs tre gånger innan det gick vägen och världen fick en Pepsi att ha i sin dryckeshållare i sin Ford :)


Hoppas att ni blev lite inspirerade av det här och fick en liten gnista som hjälper er att fortsätta eller kanske till och med starta. 1 kommentar: