torsdag 4 februari 2016

Sovrum & CofficeBilder från vårt sovrum. 

Lägg märke till att det blir en hel del sovrum i min blogg. Borde nästan döpa om den till Ambivalent bedroom eller något. 

Men det är som så att inget annat rum är i närheten utav av att vara färdigt. Sovrummet är inte färdigt det heller, men det ser OK ut. 

Vardagsrummet ska vi inte ens prata om. Jävla, skitrum. Det rummet är min vita val. Jag ska lyckas, jag bara ska det. 


Fråån det ena till det andra då. 

Nu för tiden sitter jag på ett ställe som heter Coffice som är ett kontorslandskap där man som företagare kan hyra in sig. Det är till för att man på ett effektivt och otvunget vis ska kunna nätverka med varandra, andra företag, blivande företag, kommuner osv. Det är Tillväxtverket i Motala som har detta och vi sitter under samma tak som dom och Nyföretagarcentrum. 

Jätte frescha och nyrenoverade lokaler, inspirerande möten varje dag och ett jäkla driv. Det här är exakt vad jag behövde. 

Idag var det frukostmingel som det är varje torsdag. Då är det drop-in för företagare eller blivande företag att komma hit, äta en bit frukost och nätverka. Jag träffade mycket trevligt folk idag. Speciellt en. Hon kanske också ska komma hit och sitta på Cofficedelen och driva företag. 

Vi klickade direkt. Ni vet -tjejer- hur det kan bli när man märker att man vibrerar på samma frekvens, pratar samma språk och har samma intressen. Hon nämnde något om attraktionslagen och jag fick en minispel och började härja på om att jag med är en attraktionslaganhängare. Varpå hon började härja, skrika och stampa med fötterna. Bara om man är tjej och någon gång i sitt liv varit fjortis kan man förstå vad jag skriver om. 

Så vi började kramas där och då för att vi blev så glada att vi funnit en jämlike. 

Så vi får väl se om hon kommer hit med sin helt fantastiska energi och berikar mitt liv.
#Girlcrush!


Ha det fint. 

KRAM

1 kommentar:

  1. Vilket underbart sovrum ni har! Och väldigt trevlig blogg! :)

    Kul också med givande möten :) Ha en fortsatt fin dag!

    SvaraRadera