torsdag 24 mars 2016

FULL AV SIG SJÄLV!Idag fick jag A-ha-upplevelse som hette duga.
En sådan där så att man nästan hör hur allt som varit snett inombords rätar till sig. 

Som om någon kosmisk kiropraktor tog tag i mig och rykte till. Helt plötsligt känns det lätt, o-ansträngt och faktiskt jäkligt självklart. 

Idag hörde jag när Oprah Winfrey berättade hur hon hanterade alla de som genom åren sagt att hon är full av sig själv. 
Hon sa helt enkelt; Tack gode gud för det, tack gode gud att jag är full  av  mig  själv. 
Tack gode gud för det. 

Tänk på det en stund. 

Tänk på vad det är man säger egentligen. 
Vad vackert ändå, att vara full av sig själv. 

Att inte behöva något i gengäld för att kunna ge till andra.
Att känna att det finns mycket att få av livet och möten med andra människor att man fortsätter att fylla sig själv tills det rinner över och sprider det goda till världen. 

Jag vill också vara full av mig själv. Att få vara en full människa, inte behöva bekräftelse av någon för att du är nöjd med dig själv precis som du är, att få vara emotionellt fri.

Att vara full av sig själv men inte vara egoistisk. Att vara hel för att kunna hjälpa andra att kunna bli hel de med. 

Som när man flyger och får lära sig att man vid en olycka måste sätta syremasken på sig själv först innan man sätter den på sitt barn eller någon annan oförmögen. 

Alla vet (eller borde veta) att när man letar efter en partner måste man först älska sig själv innan man kan få någon annan att göra det.

Var alltså full av dig själv och var allt det du ska vara. Du kommer att få mer än vad du kan göra av med och kommer per automatik att dela med dig av överflöden med andra.


Materiella ting kommer jag alltid att vilja ha mer av, så är det bara,  men det får inte gå så långt att jag känner ofylld eller som en mindre värdig människa utan dom.

Jag var inne på det i ett inlägg lite längre bak att det är lätt - när man inte är full av sig själv - att tycka sig själv eller sitt liv inte duga. 
Man ser hur dom människor med många likes bor och klär sig. 

Man jagar den där bekräftelsen som ska få dig att känna dig full, hel och värdig. Men den kommer a l d r i g komma den vägen.

Om man får sin bekräftelse från yttre faktorer så som människor och vad de tycker så kommer du alltid att få arbeta för att behålla den bekräftelsen.

Det är det som gör att många känner en känsla av stress - att man känner sig jagad - för att man mer eller mindre är det. Du jagar upp dig själv genom att vara andra till lags så att de bekräftar dig. 

Jag tänker fylla mig själv av mig själv och då kommer det att överleva både the rise and fall av Instagram och andra communitys som kommer. 

Utan stress blir du en mer tillfreds människa, du blir lyckligare (på riktigt lycklig) och blir du lycklig så kommer fantastiska saker att ske i ditt liv. 
Jag lovar. Jag l o v a r ! 

Alla positiva känslor så som lycka, glädje, entusiasm osv. är känslor som härstammar från känslan Kärlek. 

Kärlek är den starkaste energin som finns. Om du bara har kärlek i ditt hjärta och i hela din kropp finns det absolut ingenting du inte kan göra.
Med kärlek menar jag alltså alla de positiva känslorna. Du behöver inte gå omkring som en kärlekskrank idiot och älska på alla ;D

Var glad, var tacksam, gör det du älskar och gör det med entusiasm. Prata inte om sådant som du inte gillar, inte har, inte vill ha osv. Prata om sådant som du älskar, vill ha, kommer ha... 

Men mer om det i ett annat inlägg ;) 

Det här handlade om att vara full av sig själv. Så fyll er själva med er själva och alla de positiva känslorna och händelserna som omger er och ingenting annat. 


Stoor kram 
1 kommentar: